För vi har tagit studenten, för vi har tagit studenten

Nej inte riktigt, jag har inte tagit studenten utan min kära lilla syster som jag inte ännu fattar att hon blivit så stor, jag tycker ju att de var just som hon föddes och att jag höll henne i minna armar på BB. Men som sakt tiden går snabbt när man har roligt brukar man ju säga.


Så i fredags blev hon student och gick ut skolan i NT och flyttade hem till Åland igen. Så nu har jag båda mina små syskon på hemma plan eller skall jag säga att jag har båda mina syskon på hemma plan som jag Älskar över allt annat.


I lördags firade vi henne på Aludden, mamma och pappas ställe i kvarnbo Saltvik. fast de känns lite konstig än att säga att de är deras ställe när man är van att de skall vara farmor och farfars stuga. Fast de är ju över fem år sen pappa tog över stugan och tomten och påbörjade sitt byggprojekt där, som jag undrar om de någonsin kommer att bli klart. Men de kan ni läsa mera om i kategorin "pappas husbygge", som jag kommer att fylla på så småningom.


Men nu var de syrrans student och festen vi hade för henne jag skulle tala om, vi samlades nästan alla som sakt på Aludden i lördags eftermiddag vi två tiden på dagen och firade henne. Pappa, Mamma, brorsan, syrran, Andreas (syrrans pojkvän), brorsan och hans flickvän och deras små söta pojkar Kevin och Linus, tre av syrrans tjej kompisar, farmor, farfar, mormor och så jag då förstås. Den enda som fattades var nog morfar, så många har vi nog aldrig varit på udden tidigare. En riktigt trevlig stund med alla nära och kära, händer inte så ofta nu mera. Men en riktigt lyckad dag i mitt liv.



Bilderna är syrrans



RSS 2.0